sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Peten taikalaatikko


Tämä on semmosta herkkua että vie kielen mennessään :) Laitan tähän nyt ton alkuperäsen ohjeen, olen sitä muunnellut moneen kertaan mut tästä on hyvä lähteä.


Kaalia 700g
(Sipuli)
Jauhelihaa 400g
Mustaa koskenlaskijaa 2/3 paketista
Smetanaa (120g)
Tomaattipyree 2prk
Juustoraastetta

Hauduta kaali (ja sipuli) kattilassa n tunti.
Ruskista jauheliha ja mausta, lisää sekaan tomaattipyree, smetana ja juusto. Sekoita kaali ja jauhelihaseos ja laita vuokaan ja päälle juustoraastetta.

Uunissa 200C° n tunti

Tätä voi sitten muutella oman maun mukaan. Mä teen yleensä tupla satsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti