maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tapahtuneita muutoksia

Huomasin tossa blogia selaillessani monta asiaa.. Ensinnäkin, olen päivittänyt tätä toooosi laiskasti :( ja siitä päästäänkin siihen tosiasiaan että mein elämä on taas muuttunut hurjasti sillä välin :)

Eli viime syksynä, oisko ollu elokuun puoliväli kun omsi alotti uudessa duunissa Lahdessa. Ja sittenhän se tietysti muutti kotiin mein kanssa <3 Esko kissa lähti uusille apajille maalle viettää vanhuudenpäiviään. Torstaina ehkä kuullaan mitä sille kuuluu nyt, kun omsi käy vanhassa duunissa (Esko meni siis työkaverille).Marraskuussa me sitten mentiin naimisiin :) päivä oli tietystikkin 11.11.11 ja toimenpide tapahtui oikeustalolla notaarin toimesta. Paikalla oli kaveripariskunta todistamassa. Mentiin siis salaa :)
Sattui niin sopivasti kaverin häät samalle päivälle et sen varjolla saatiin hoidettua lapsenvahdit ja kaikki :D kaverin häihinhän ei siis menty. Vihkimisen jälkeen käytii ottamassa kuvia hyisessä ilmassa ulkona ja ei siellä kyenny kauaa olemaan ko oli ihan jäässä jo. Muutama ihan onnistunu kuva oli..


 Tää vaan on niin hauska tilannekuva :D Korot uppos maahan ja meinasin kaatua ja omsi väisti normaaliin hyvin liioittelevaan tapaansa :D

Vihkimisen jälkeen mentiin käymään mun isän luona joka kyllä melki heti hoksas että mistä on kyse :) sitten mentiin mun äitin luokse missä oli lapsetkin hoidossa muka käymää sanoo lapsille heipat :D Äiti sitten meidät nähdessään kysy että kukas tässä naimisiin olikaan menossa ja siihen tokasin että me ja näytin sormusta. Tietenkään asia ei menny perille vaan äiti kysyi et ai nytkö te vasta menitte kihloihin :D daaa.. no rautalangasta väännettyäni sain asian menemään perille asti. Vähän tais äippä olla pettynyt kun näin salaa mentiin eikä päässy mukaan :(
Omsi sitten soitti siskolleen ja äidilleen uutiset.
Illalla mentiin sitten syömään ja sinne tuli pari muuta pariskuntaa ja niille tehtiin semmonen video mistä ilmeni päivän tapahtumat :)

Ehkä ne juhlat tulee sitten myöhemmin :)
Mutta tässä ne suurimmat muutokset tällä rintamalla! Nyt etsitään sitten töitä, 
mutta se onkin jo aivan oma lukunsa se :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti