lauantai 29. tammikuuta 2011

Aurajuustoinen kana-parsakaalivuoka

Piti keksiä vaihteeks jotain hyvää parsakaalista ja tämmöstä herkkua tuli :) tässä tosin on muutama kohta mitä vois vähän viilata..

Kuva on taas selvästi ihan ammattilaislaatua :D

900g pakaste parsakaalia (rainbow)
450g kariniemen filesuikaleita hunajamarinadissa (tämä kannattaa vaihtaa sit naturellii)
120g/1prk smetanaa
35g aurajuustoa
1,25dl kuohukermaa
50g emmental juustoraastetta

Laita parsakaalit kiehumaan suolaveteen. Paista kanasuikaleet, lisää homejuusto, smetana ja kerma ja anna hetki porista että homari sulaa.
Kaada kaaleista vesi pois ja muussaa survimella tmv. Sekoita ainekset vuokaan ja kuorruta juustoraasteella.
Paista 200 asteessa sen aikaa että juusto ottaa väriä.

Sitten mitä tekisin toisin.. no vaihtaisin ton kanan.. jostain syystä tarttui toi väärä siellä kaupassa mukaan vaikka piti ottaa maustamatonta. Kananpaistossa unohdin voin eli sitä kannattaa heittää jonninverran.
Mun paistoksessa ei oo juustokuorrutusta ko jouduin kaataa osan kermasta kesken kaiken sekaan ni juustot sekottu :D rupesin noita makroja laskemaan ni ois jääny prodevoittoseks ni äkkiä lisää kermaa et rasvat nousee.
Mutta kannattaa tosin sitä voita lisätä alussa ni saa rasvoja ylemmäs. Ja hiilarit laskee kanan vaihdolla, että uusiks joutuu makrot laskemaan.. Seuraavaks ko teen ni teen sitten uusilla muutoksilla ja laitan sit uudet makrotkin.

Makrot
Koko vuoka     1925kcal     HH 30,7g     R 141,8g     PR 130,1g
Annos 1/4     481,25kcal     HH 7,7g       R 34,5g       PR 32,5g



Ja tässä vielä kuvamateriaalia pikku "karpista" :) se niin antaumuksella söi et äipän syräntä ihan lämmitti :) Tytötkin sanoi että toooosi hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti