perjantai 21. tammikuuta 2011

Karppi pitsaa

Minähän siis karppaan ja ajattelin nyt ruveta näitä karppireseptejä suoltamaan sitä mukaan kun tulee jotain hyvää tehtyä :) Nää ei oikein sovi tonne jauhopeukalon seuraan..



Pohja: ohje muunneltu tästä

4  munaa
85g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
1,5tl leivinjauhetta
suolaa
2rkl vehnäleseitä
2rkl seesaminsiemeniä
emmentalraastetta noin kourallinen

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Ripauta valkuaisten sekaan suolaa ja vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita muut aineet (keltuaiset, tuorejuusto, leseet ym) keskenään tasaiseksi seokseksi ja kääntele lopuksi varoen valkuaisvaahtoon. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellin päälle. Paista 150 asteessa 20 minuuttia.

Täytteet

n.85g tomaattipyrettä
1rkl öljyä
700g nauta-sika jauhelihaa
n. 150g snellmannin salamisuikaleita
1 pss Emmentaler juustoraastetta


Sekoita tomaattipyreeseen öljy, jotta on helpommin leviävää. Sivele pohjan päälle. Lado muut täytteet ja laita takaisin uuniin n15 minuutiksi.

Makrot

Koko pitsa        3476kcal  HH 15,69g  R 281,9g  PR 250,29
Pala 1/8 osa     434,5kcal  HH 1,96g    R 35,23g  PR 31,25g

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä, mut meinasin het seota kun tossa luki että pohja ohje "täältä" vaik oot sen kirjoittanut jo muunnettuna tähän resettii;))
    Laittele vaan paljon uusia karppireseptei heti kun pääsen sairaalasta ja toipunut sen verta että ruokia kykenen laittaa niin alan kokeilla näitä:))
    Makrot sit kans muistakin valmiiks kun oot nin innoissas ettei kaikkien tartte laskee!!!!
    Hyvä Petunia!!!!!

    VastaaPoista
  2. Namskis! Tilaisin heti yhden kiitos!
    Tässä sulle duuni, Teet karppaajille sapuskaa ja me tilataan niitä sulta.Laitat vaan menun esille ja alat tienaamaan =)

    VastaaPoista