sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Jauheliha-kukkisvuoka

Herkkua herkkua :) tällä voi helposti huijata lapsetkin syömään kasviksia! Ei maistu kukkakaali sillee normaalisti :)



3 pss         kukkakaalia (pakaste à 450g)
700g         sika-nauta jauhelihaa
120g/1prk  smetanaa (valio maustamaton)
½dl           kuohukermaa
n. 20g       voita (normisuolainen 80%)
50g           Emmentaler juustoraastetta

Keitä kukkakaalit pehmeiksi, mutta ei ihan mössöksi. Paista sillä aikaa jauheliha ja mausta mieleiseksesi. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Valuta kukkakaaleista vesi lävikössä ja laita takaisin kattilaan. Laita sekaan voi, kerma ja smetana. Muussaa tasaiseksi survimella tai vatkaimella/sauvasekoittimella.

Kaada muussi ja jauheliha vuokaan ja sekoita keskenään. Painele tasaiseksi vuokaan ja laita juustoraaste päälle. Uunissa 200 astetta n30min.

Makrot

Koko vuoka     2792kcal  HH 34,5g  R 221,7g  PR 165,8g
Annos 1/8         349kcal   HH 4,3g    R 27,7g   PR 20,7g

2 kommenttia:

  1. Nam, nam tää on varpilla hyvää!

    VastaaPoista
  2. Oih, kuulostaapa herkulliselta!

    VastaaPoista