perjantai 21. tammikuuta 2011

Kesäkurpitsavuoka

Ekaa kertaa kokeilin kesäkurpitsaa ja hyvää oli :)

600g kesäkurpitsaa
400g sika-nauta jauhelihaa
2dl kuohukermaa
2 munaa
150g juustoraastetta (emmentaler)

Kuutioi kesäkurpitsa mieleisiksesi paloiksi. Paista jauheliha ja mausta. Sekoita ainekset vuuassa ja laita noin 50g juustoraastetta mukaan. Valmista munamaito sekoittamalla munat ja kerma ja lisää haluamiasi mausteita. Levitä loput juustoraasteet vuuan pinnalle ja kaada munamaito päälle.
Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia. Mitä pidempään paistat sitä pehmeämmäksi kurpitsat tulee, itse tykkään vielä pureskeltavista :)

Makrot
Koko vuoka       2399kcal   HH 21,5g   R 195,5g   PR 136,3g
Annoksia 4      599,75kcal   HH 5,4g    R 48,88     PR 34,1
Annoksia 5        479,8kcal   HH 4,3g    R 39,1g     PR 27,26





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti